2016. április 28., csütörtök

Crystal:Nézz rám Istenem





                    



Ha feltöltődésre vágysz a szürke hétköznapokban vagy éppen ellenkezőleg túl zsúfolt rohanós napjaid vannak és csak  egy kis nyugalomra, ölelésre, szeretetre vágysz, várlak szeretettel.

Egy kicsit bővebben az estről:
Először picit beszélgetünk, majd egyesével mindenkit megölelek, ilyenkor összekapcsollak téged, benneteket is a Földdel és Éggel, megnyitom a csatornàitokat. Őrangyalaid, szellemivezetőid is ott lesznek veled. Majd egyesével mindenkinek megérintem a mellkasàt pàr percig, míg àtadom a szeretetet a Teremtő Forrásból. Elkezdenek tisztulni és töltődni a csakráid ezàltal. Amíg megcsinàlom mindenkinek, addig is ebben a térben mindenkinél működik a folyamat, aki a szobàban/teremben tartózkodik vagy, akit oda gondolsz. Közben melegséget, nyugalmat, szeretetet tapasztalhatsz. Beindulnak az öngyógyító folyamatok és ezàltal elengedheted problémàidat, fàjdalmaidat, eltàvozott szeretteidet is, ha szeretnéd. Érezhetsz közben szomorúsàgot, örömöt, ami jön, amire éppen szükséged van, hogy elengedd aminek, akinek most tàvoznia kell.Ha nem jön érzés, gondolat az is rendben van. Minden úgy jó, ahogy van. Az lesz, amit meg kell tapasztalnod. A végén egy körben megfogjuk egymàs kezét, ilyenkor is áramoltatom a szeretetet és közben elengedjük azt, aminek el kell tàvoznia a szeretet fényében. Végig csendben befelé figyelünk, szép zene mellett.
Sok szeretettel vàrlak lélekmelengető estéimen.
Ha nem szereted a csoportos alkalmakat, akkor vàrlak egyéni talàlkozásra is.

A belépő adomány jellegű / terembérleti díj támogatás
Nagyon köszönöm

Sok szeretettel várlak:

Venczel Viki

cím: VIII. ker., Krúdy Gyula utca 7. szám alatt, a Dendera Kultúr Stúdió és Meditációs Központ újonnan kialakított termében!
(A hely a Darshan Udvar mellett jobbra, az Ethnosound hangszerbolt régi helyén, a pincehelyiségben van. Bejárat az utcáról.)

Kérlek jelezz vissza, hogy eltudsz vagy eltudtok-e jönni,
bejelentkezés szükséges, elérhetőségeim:
venczelviki75@gmail.com
/ 06 30 907 34 64 /
www.venczelviki.blogspot.com


 magamról: Venczel Viktória vagyok, 41 éves, két gyermek édesanyja
Az évek alatt elvégeztem több tanfolyamot, részt vettem pár előadáson, sok könyvet elolvastam ezoterikus/spirituális témában. Kerestem magam és az utam.
De rá kellett jönnöm, hogy az út nem kívül van, hanem bennem.
Gyerekekkel foglalkoztam a legtöbbet az évek alatt, van ez a kis honlapom, ahol fent van pár versem és gondolatom.
Gyerekkorom óta érzem, hogy segíteni jöttem és a szívemből teszem ezt.
Pár éve érzem, hogy van bennem egy különleges energia, amit szeretetnek hívok.
Összekapcsolódom Földdel és Éggel és a szívcsakrámon át a kezeimen keresztül....szeretek.
Egyénileg már többször csináltam, de nyáron jött egy sugallat, hogy csináljak csoportos estéket.
Ezek az esték csodálatosak!
Az Isteni szeretetet továbbítom, ami bennünk is ott van, amiből vagyunk, ahonnan eredünk. Ilyenkor összekapcsolódunk és egyé válunk a végén mindannyian.
Mégis mindenki kicsit másképpen éli meg, hiszen még, ha egyek is vagyunk, különbözünk. Van, aki lát, van aki érez, van aki hall, van aki tudja.
Összességében feltöltődést, nyugalmat, szeretetet éreztek azok, akik részt vettek egy ilyen esten. Jöhetnek vidám és szomorú gondolatok, képek, érzések,
olyan személyek, helyzetek amiket, akiket eddig nem sikerült elengedni.
Most ebben a szeretetben lehetőséged van rá, hogy megtedd, ha szeretnéd.
Szép zene szól mind ez idő alatt, közben csendben befelé figyelünk, mindenki saját világában, majd a végén egységként, egyként fejezzük be az estet.
Ha szeretnéd átélni, megérezni, részese lenni, várlak sok szeretettel estéimen vagy egyéni találkozás alkalmával.